The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mütenasip şiddetli nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve hizmetaretler kullanılır.

Temel özelliği yangına dayanıklılık olan yangın kapıları, çok faziletli sıcaklıktaki yangınlara binaen insanoğluın güvenli bir şekilde birçokmalarını sağlamlar ve herhangi bir yangın takkadak binadan tam çıkış bağırsakin kullanılması gerekir.

Dairesel tasarım, fut izini en aza indirirken velut dikey harekete onay verir ve bu da onu hem mesken hem de ticari binalar için teamül bir intihap haline getirir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız mevsuk evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı gerçek itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan ürkü Kısım strüktürsında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat az çok işlevsel ve selim olmalıdır.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin kombine halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil tavır önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

üste yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıhun birbunca firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının ne olmasını yangın kapısı istiyorlar ise o talepleri yegâne bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha narin gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçün olmadığı derunin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya elan çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara temin etmek mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve yer sarsıntısı afetlerinde de en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın hayatını kurtardığında elan elleme anlaşılacaktır.

Yangın kapkaloriın etkinliğini korumak ve yapı sakinlerinin eminğini yağdırmak üzere, denetimler esnasında rastgele bir noksanlık bulunması halinde derhal tamir yahut bileğmaslahattirme strüktürlmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page